Mieke van Tilburg - Directeur en eigenaar van Het Koelhuis in Zutphen - verbouwt voor iedere gelegenheid haar zaak | De Stamtafel S12E01
Iedere gast is anders. Dat weten ze bij Het Koelhuis in Zutphen als geen ander. Op deze evenementenlocatie, met prachtige horeca, schrijven ze Gastvrijheid met een hoofdletter "G". Ze weten precies hoe ze hun zaak elke dag opnieuw kunnen inrichten zodat de gasten van vandaag zich welkom voelen. Luister mee naar deze inspirerende podcast met Mieke van Tilburg.
Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca, of wil je jouw horecateam een gastvrijheidstraining aanbieden? Ga dan naar www.gastologie.nl
Met dank aan Het Koelhuis voor de locatie www.hetkoelhuis.nl
Fotografie en podcastproductie door Wouter Loeve - www.nicepictures.nl
Om bepaalde functionaliteiten zoals het onderzoeken van uw gedrag op onze website aan te bieden gebruiken wij analytische en tracking cookies op onze website. Omdat we uw privacy belangrijk vinden, vragen we u de tracking cookies te accepteren. Wilt u eerst meer informatie over onze Cookie-policy, klik dan op ‘Meer informatie’.
De beveiliging van uw identiteit en uw persoonsgegevens staat voor ons voorop. Op deze pagina kunt daarom zelf beheren welke cookies u accepteert.
We maken onderscheid tussen verschillende cookies: functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies. Deze cookies zijn voor ons erg belangrijk omdat we met behulp hiervan onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.
Functionele cookies worden bijvoorbeeld gebruikt voor een winkelwagentje, het onthouden van een login of het vastleggen dat andere cookies mogen worden opgeslagen. Zonder deze cookies kan een website niet functioneren en daarom kunnen deze cookies niet worden uitgezet.